Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (2)

mainImage
Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (2)

Jordi Woerts (24) - verantwoordelijk voor de social media en events bij Kamera Express - liet de laatste vijf weken Rotterdam zien vanuit zijn perspectief.
De komende tijd neemt de Barendrechter u mee naar Zuid Afrika, waar hij na de voltooiing van zijn opleiding commerciële Economie aan de Hogeschool in Rotterdam met oog voor details een wondere wereld fotografeerde.
Op het instagramaccount @jwwlphoto ziet u de meesterlijke gevolgen ervan en vanaf nu, elke zondag, ook hier. Eerder vandaag startte hij in Dagblad010 met een buffel met drie roodsnavelossenpikkers op zijn neus. Op deze foto bestudeert hij een groep impala's, schuilend voor de zon.

Aan het einde van 2018 doorklieft de jonge Rotterdammer opnieuw het luchtruim, nu naar Maasai Mara National Reserve in Kenia. En hij gaat er opnieuw bemiddelen tussen dier en mens. Mocht u zijn foto’s op dit moment via de app of Facebook bekijken, adviseren we u de beelden toch ook eens op groot formaat te bewonderen op onze website: www.dagblad010.nl

[caption id="attachment_45810" align="alignnone" width="2170"] Soms staan impala’s met tientallen onder een boom te schuilen voor de zon. Het is overdag vaak zo warm dat dit pure noodzaak is voor deze antilopen. Het gaf Woerts de perfecte gelegenheid om dit beeld vast te leggen. Hij probeerde zich op één impala te richten in de immens grote groep en hij had daarbij het geluk dat die hem ook nog eens aankeek.[/caption]

 


Foto: Digitaal Dagblad