Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (1)

mainImage
Met Jordi Woerts in Zuid-Afrika (1)

Jordi Woerts (24) - verantwoordelijk voor de social media en events bij Kamera Express - liet de laatste vijf weken Rotterdam zien vanuit zijn perspectief.
De komende tijd neemt de Barendrechter u mee naar Zuid Afrika, waar hij na de voltooiing van zijn opleiding commerciële Economie aan de Hogeschool in Rotterdam met oog voor details een wondere wereld fotografeerde.
Op het instagramaccount @jwwlphoto ziet u de meesterlijke gevolgen ervan en vanaf nu, elke zondag, ook hier. Vandaag met een buffel met drie roodsnavelossenpikkers op zijn neus.

Aan het einde van 2018 doorklieft de jonge Rotterdammer opnieuw het luchtruim, nu naar Maasai Mara National Reserve in Kenia. En hij gaat er opnieuw bemiddelen tussen dier en mens. Mocht u zijn foto’s op dit moment via de app of Facebook bekijken, adviseren we u de beelden toch ook eens op groot formaat te bewonderen op onze website: www.dagblad010.nl

[caption id="attachment_45796" align="alignnone" width="2170"] De buffel accepteert de vogels om de parasieten en insecten op zijn lichaam te verdrijven. Soms zitten er wel tien vogels tegelijk op zijn huid. Opmerkelijk is de wijze waarop vogels zich rond de neus van de buffel opstellen: in een driehoek. Het geeft, mede door de hoge leeftijd van de buffel, een bijzondere tekening aan zijn gezicht en verhoogt de sfeer van het beeld.[/caption]


| Foto: Digitaal Dagblad