LuxorLease introduceert leasen op maat

mainImage
LuxorLease introduceert leasen op maat

Een leasecontract was in het verleden een standaardproduct; kopen of leasen, dat was het. Tegenwoordig zijn er oneindig veel variëteiten waardoor velen door de bomen het bos niet meer zien. LuxorLease vereenvoudigt dat met twee zakelijke en één privévorm.

LuxorLease biedt voor de zakelijke markt twee leasevormen op maat aan. Ze zijn altijd toepasbaar voor personenauto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Martin den Heijer, Expert Financing bij LuxorLease, legt uit:

“We maken onderscheid tussen Full Operationeel Lease en Netto Operational Lease. Bij Full Operational Lease zijn alle kosten van het gebruik van de auto opgenomen in het contract. Je betaalt uitsluitend de brandstof. Verder is het een kwestie van een vast maandbedrag, duidelijker kan niet. Netto Operational Lease is meer een boekhoudkundige kwestie. Consequentie is zelf onderhoud, schade, reparatie en dergelijke regelen. Voordeel t.o.v. Financial Lease is dat de auto nu niet op de balans staat, het is ook een dienstverlening net zoals Full Operational Lease, dat heeft een positief effect op de solvabiliteit en het eigen vermogen. De mogelijkheid tot aankoop van de auto aan het einde contract blijft wel hetzelfde als bij Financial Lease. De beste oplossing stemmen we graag af in een persoonlijk gesprek.”

“Privé leasen is een serieuze optie geworden”, vervolgt Martin Den Heijer. “Hiervoor hebben we met LuxorLease de derde vorm; Private Lease. Dat wil zeggen een vast maandbedrag en verder geen bijkomende kosten, behalve tanken. Groot voordeel is dat de vaste maandlasten volkomen duidelijk zijn en je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook geen gedoe met inruil of verkoop. Op die manier kun je zelfs elk jaar een nieuwe auto rijden.”
Welke keuze ook, persoonlijk advies is het beste. Meer informatie over de leasevormen is te lezen op www.luxorlease.nl. Beter nog; een vrijblijvende afspraak met een voorstel op maat. App of bel Martin den Heijer: 06-22706255. Of mail naar martin@luxorlease.nl. Voor meer info www.luxorlease.nl Doen! 


Foto: Digitaal Dagblad