Laatste kaarten Dinnershow Calvijn Groene Hart

mainImage
Laatste kaarten Dinnershow Calvijn Groene Hart

Ook dit jaar organiseert 2VWO Plus van Calvijn Groene Hart weer een geweldige dinnershow voor een goed doel, dat dit keer Present Barendrecht zal zijn. Deze avond staan zowel een heerlijk menu als wervelende optredens op het programma en er zijn nog maar zo’n veertig kaarten beschikbaar.

De leerlingen zullen een driegangendiner serveren terwijl er doorlopend zeer gevarieerde optredens de revue passeren. Daarnaast zal er een veiling plaatsvinden, waarbij onder andere kunststof puppy’s onder de veilinghamer gaan. Deze puppy’s zijn geverfd in het thema van verschillende kunststromingen.

Het goede doel, Present Barendrecht, is een stichting voor vrijwilligerswerk die een brug slaat tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. De stichting en de vrijwilligers zetten zich in voor mensen die te maken hebben met armoede, een sociaal isolement of een slechte gezondheid. De samenwerking tussen Calvijn Groene Hart en Present is al een groot succes gebleken tijdens de voorbereidingen voor de bijzondere avond en beide partijen zien dan ook uit naar een geweldig vervolg.

De dinnershow vindt plaats op 31 mei 2018 van 18.00 tot 22.00 uur in de aula van de school, aan de Haarspitwei 11 in Barendrecht. De kaartjes kosten €25,- p.p. Reserveren kan via dinnershow2018cgh@outlook.com.


Foto: Digitaal Dagblad