KunstCreatief lanceert digitaal stripboekmagazine

mainImage
KunstCreatief lanceert digitaal stripboekmagazine

Strip & Gamestekenen is een succesvolle cursus op de vrijdag voor creatieve kinderen en jongeren in de Baerne in Barendrecht.  Hier leren ze niet alleen  basistechnieken van het tekenen, maar ook het vergroten van de fantasie en het schrijven van een goed verhaal.
Vanaf het begin dat KunstCreatief Barendrecht de cursus aanbiedt is er een heus digitaal magazine wat elk half jaar uitkomt. Het stripboek “StripZ” wordt elk half jaar bij de laatste les afgedrukt maar ook digitaal op de nieuwspagina van KunstCreatief geplaatst.
Naast strips en  concept art, is er in het komende nummer een strip waar iedere cursist aan heeft meegewerkt.  Ben je benieuwd check dan www.kunstcreatief.nlen kijk op de nieuwspagina. Wil je aan het volgende stripmagazine meewerken of je eigen stripfiguur ontwerpen dan kun je altijd aansluiten op de vrijdagen van 15:30 tot 17:00 of van 17:00 tot 18:30 uur.
Op 1 september is er een Open Huis in de Baerne Buitenlandse Baan 1 van 11:00 tot 15:00 uur waar je gratis mee kunt doen aan de workshop Strip & Gamestekenen van Joeri van den Anker.

Kijk voor meer informatie op de site www.kunstcreatief.nl
Bezoek ons op: Buitenlandse Baan 1
Bel ons op: 06-57-141044
Mail ons: info@kunstcreatief.nl
Voor scholen info op www.cultuureducatiebarendrecht.nl


Foto: Digitaal Dagblad