Krachtig windje; later meer opklaringen

mainImage
Krachtig windje; later meer opklaringen

Vandaag wordt het iets onstuimiger als de afgelopen tijd. Verder is het wisselend bewolkt, de zon zal vaker te zien zijn dan maandag. De zuidwestenwind is met name in de middag matig tot vrij krachtig, windkracht 4 tot 5 Beaufort. In de loop van dinsdagavond volgen brede opklaringen. De middagtemperatuur komt rond 23 graden uit in Barendrecht, daarmee is het een graad of 4 warmer dan normaal voor de tijd van het jaar.

Woensdag is het veel bewolking en kan het af en toe licht regenen. Met maxima rond 17 graden is het gevoelig kouder dan dinsdag. De wind is zwak (ochtend) tot matig (middag) (2 à 3 Beaufort) en is in eerste instantie zuidwestelijk. In de loop van de dag draait de wind met de wijzers van de klok mee naar noordoostelijke richtingen.

Donderdag en vrijdag ligt de middagtemperatuur rond 19 graden. Het is vrij zonnig, zo nu en dan zijn er ook stapelwolken. De wind is (zeer) zwak (1, soms 2 Beaufort) en variabel van richting. In het aankomend weekend is het wisselend bewolkt en blijft het droog. De middagtemperatuur ligt door een zwakke zuidelijke stroming op beide weekenddagen rond 21 graden.


Foto: Digitaal Dagblad