Klaverjasmiddag bij BVV Barendrecht

mainImage
Klaverjasmiddag bij BVV Barendrecht

BVV Barendrecht organiseert net als voorgaande jaren een gezellige klaverjasmiddag rondom de feestdagen. Het ‘kerstklaverjassen’ staat dit jaar op de agenda voor zaterdagmiddag 22 december. In de kantine van BVV Barendrecht, waar dan een gezellige kerstsfeer heerst, zijn er mooie prijzen te winnen.

Zowel leden als niet-leden van de voetbalvereniging zijn van harte welkom om deel te nemen aan het kerstklaverjassen. De organisatie rekent op een deelnemersveld met een mooie mix van jong en oud. Meedoen mag als koppel, maar kan ook individueel, dan wordt u gekoppeld. Er wordt gespeeld in drie rondes van 16 beurten. Deelnemers hoeven zich niet vooraf aan te melden, maar dat kan natuurlijk wel via Joop Ewijk, telefoonnummer 06-81841882.

Het klaverjastoernooi begint zaterdag 22 december om 14.00 uur. De kantine is geopend vanaf 13.30 uur. De inschrijfkosten bedragen € 3,00 per persoon. Wie niet wil klaverjassen, maar gezellig iets wil komen drinken of meedoen aan de verloting, is ook welkom. Zowel bij het kerstklaverjassen als bij de verloting zijn mooie prijzen te winnen.


Foto: Digitaal Dagblad