Kennismaken met Muziek voor Peuters en Kleuters

mainImage
Kennismaken met Muziek voor Peuters en Kleuters

Op dinsdagochtend 4 juni en woensdagmiddag 5 juni  kunnen ouders en kinderen kennismaken met de peuter- en kleutergroepen van Harmonievereniging Barendrecht. Heb je interesse om komend seizoen ook mee te gaan doen dan is dit een kans om te ervaren waar de vereniging mee bezig is met de peuters en kleuters.

De peutergroep start op dinsdag om 9.00 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouders of verzorgers. Woensdag start de kleutergroep om 13.15 uur voor kinderen  van 4 tot 6 jaar. Ouders mogen op 5 juni de les meemaken.  Normaal zijn de lessen van de kleuters zonder de ouders.

Jonge kinderen willen bewegen, zingen, dansen en zo de wereld ontdekken.

Met muziek en liedjes gaat dat nog beter en daarom zijn er in het nieuwe seizoen weer  play-shops van 8 tot 10 lessen voor kinderen van (bijna) 2 tot 4 jaar met hun (groot)ouder.

Bij de kleuters wordt meer op de beleving met muziek ingegaan en maken de kinderen ook kennis met wat theoretische achtergrond. Soms worden eenvoudige muziekinstrumentjes gebruikt.

Opgeven voor de kennismakingsles is noodzakelijk en kan bij secretaris Maria Prooi,  tel. 06 42412638 of mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl en geef naam en geboortedatum van het kind en uw telefoonnummer door.


| Foto: Digitaal Dagblad.