Kamperen op Euromast? Dit is je kans!

mainImage
Kamperen op Euromast? Dit is je kans!

Altijd al op meer dan 100 meter hoogte? Tijdens Camp The Night kan het, op de Euromast in Rotterdam. De eerstvolgende editie vindt plaats op 7 juli. Je krijgt de unieke kans om op de hoogste urban kampeerplek ter wereld te slapen in een volledig verzorgde expeditietent. Vanaf de Euromast heb je 360 graden uitzicht over Rotterdam: van de havens tot de Erasmusbrug. Samen met enkele andere avonturiers sla je op het dek van de Euromast je basecamp op.

In de avond wordt er een volledig verzorgde 3 gangen maaltijd van het Euromast restaurant geserveerd. Daarna kijk je in de buitenbioscoop de film Valley Uprising en vertelt de wereldberoemde klimmer Siebe Vanhee over zijn spannendste ervaringen tijdens zijn klimexpedities. De volgende ochtend hoef je niet naar beneden te gaan voor een ontbijt want ook daar wordt door de Euromast voor gezorgd. Zie de zon opkomen over Rotterdam en abseil als afsluiter weer 112 meter naar beneden.

De échte kampeerliefhebber moet er wel wat voor neertellen, een nachtje kamperen op de Euromast kost € 200,-. Momenteel zijn er nog vier plekken over.


| Foto: Digitaal Dagblad