Jongerenorkest B’tween zoekt versterking

mainImage
Jongerenorkest B’tween zoekt versterking

Eén van de onderdelen van Harmonievereniging Barendrecht is het jongerenorkest B’tween. Dit orkest speelt leuke eigentijdse muziek en bestaat uit hout- en koperblazers en een slagwerker in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar. Het orkest zou het leuk vinden als er wat meer muzikanten mee zouden doen en ook het orkest willen uitbreiden met strijkers, piano en (bas)gitaar. Daarom zijn ze op zoek naar muzikaal talent.

Speel je al een aantal jaar een instrument en val je binnen de leeftijdscategorie kom dan eens luisteren naar deze groep. Ze spelen vanaf 4 september van 17.45 tot 18.45 uur iedere dinsdag in gebouw het Trefpunt Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Naast hout- en koperblazers zijn ook violen, celli, strijkbas, (bas)gitaar, piano en percussie welkom.
Mocht de dinsdag niet uitkomen dan is voor al deze instrumenten ook een mogelijkheid om op vrijdagmiddag van 17.15 tot 18.00 uur vanaf 7 september mee te komen spelen met het JeugdOrkestExtra, de leeftijd daar is 10 t/m 18 jaar.

Informatie en opgeven: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel 06-42412638 kijk op de website voor de gehele vereniging www.harmoniebarendrecht.nl


Foto: Digitaal Dagblad