Jaar gratis tanken bij Berkman tankstations

mainImage
Jaar gratis tanken bij Berkman tankstations

Berkman tankstations verloot een jaar lang gratis tanken ter waarde van € 1.250 onder de tankpashouders. Iedereen die in juni en/of juli tankt met een Berkman Tankpas maakt kans op het winnen van een jaar gratis brandstof ter waarde van € 1.250.

“Belangrijk om te weten is dat zowel onze huidige klanten die al een tankpas hebben als klanten die nu een nieuwe tankpas aanvragen kans hebben op de winst,“ aldus mede-eigenaar Pieter Berkman. ”De loyaliteit mag beloond worden en dat wordt nagestreefd door een aantal keer per jaar leuke acties op te zetten voor de trouwe klant. Om dit kenbaar te maken is er een speciale actiepagina gemaakt op de website. Klanten kunnen een Berkman Tankpas aanvragen op de website: www.berkman.nl/actie. Met de link komt de klant op de pagina waar direct een pas aangevraagd kan worden. De pas wordt door ons tijdens de actieperiode gratis verstrekt.”

Uiteraard vergroot iedere tankbeurt de kans op winst. De winnaar wordt 3 augustus getrokken door blind één van de tankpas-transacties te selecteren van juni of juli. De uitslag wordt bekend gemaakt via de Facebookpagina ‘Berkman Tankstations’, op de actiepagina op de website, via de nieuwsbrief en natuurlijk direct aan de winnaar.

“Met de tankpas profiteert de klant van diverse voordelen,” vertelt Berkman. “Waaronder het snel en voordelig tanken op rekening, de ontvangst van een overzichtelijke digitale factuur die wekelijks wordt verstuurd, en automatisch meedoen (indien gewenst) aan het loyalty-programma Tank&Win! We organiseren voor Tankpashouders jaarlijks diverse aantrekkelijke acties.”

Berkman Tankstations is gevestigd aan de Tuindersweg 34, 2991 LR Barendrecht en is bereikbaar via 0180 643 643 of info@berkman.nl.

 


Foto: Digitaal Dagblad