Inloopavond over Stationstuin

mainImage
Inloopavond over Stationstuin

De gemeente gaat de Stationstuin (voorheen oude zwembadlocatie) ontwikkelen tot een aantrekkelijke woonlocatie. Het project omvat drie woonblokken met in totaal 82 levensloopbestendige appartementen in het koop- en (sociale) huursegment. BAM Wonen gaat de ontwikkeling van de Stationstuin verzorgen.

Op maandag 10 september vertelt de gemeente u tijdens een inloopavond van 19.30 – 21.00 uur meer over de plannen. Zo ontvangt u informatie over de procedure van het wijzigen van het bestemmingsplan en het eerste schetsontwerp van de buitenruimte. Ook is de bouwer BAM Wonen aanwezig om u meer te vertellen over het ontwerp van de drie appartementenblokken, de bouwplanning en over de vergunningsaanvraag. Er is geen plenaire presentatie, u kunt binnenlopen wanneer dat uitkomt. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Verkoop woningen

Tijdens de inloopavond op 10 september gaat het niet over de verkoop van de woningen. Dit is aan BAM Wonen. Zij organiseren op 12 september een verkoopmanifestatie. Meer informatie hierover en over de woningen vindt u op www. stationstuin.nl.

 


| Foto: Digitaal Dagblad