Inleveractie elektrische apparaten voor Hospice

mainImage
Inleveractie elektrische apparaten voor Hospice

Lever afgedankte en/of kapotte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in en spaar mee voor Hospice De Reiziger. Als Barendrecht bij de 25 beste gemeenten eindigt, krijgt het lokale goede doel een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle.

Wanneer u tot en met 31 augustus apparaten en lampen inlevert op het afvalaanbiedstation of een van de drie filialen van Afval loont, spaart u punten voor Hospice De Reiziger. Bovendien maakt u kans op mooie prijzen. U vindt het afvalaanbiedstation aan de Londen 15 en de filialen van Afval loont aan Achterom 9 (centrum), Voordijk 273 (Opnieuw&Co) en op de kruising Hudighaven-Van der Vormhaven.

Zo werkt het
U spaart punten wanneer u bij het afvalaanbiedstation of een van de drie Afval loont filialen e-waste inlevert. Als u daar bent, wordt dat herkend via GPS. Via uw smartphone kunt u de punten verzilveren. In het kort:

Ga naar het afvalaanbiedstation of een van de drie filialen van Afval loont, lever uw oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in, ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren.

Klik op 'check in' en support Hospice De Reiziger en ontdek daarna direct of u een nieuw apparaat mag uitkiezen!


Foto: Digitaal Dagblad