Hospice de Reiziger bedankt haar vrijwilligers

mainImage
Hospice de Reiziger bedankt haar vrijwilligers

Heerlijk eten, goede gesprekken en top verzorgd. De jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst van Hospice De Reiziger in Barendrecht was een groot succes! Vrijwilligers kunnen nooit genoeg worden bedankt voor wat zij doen. Zonder vrijwilligers kan het hospice niet bestaan. Tijdens de barbecue voor vrijwilligers op donderdag 21 juni bedankte bestuursvoorzitter Johan Warnar alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze barbecue is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en sponsoring door lokale ondernemers die het hospice een warm hart toedragen.

Vrijwilligerswerk bij Hospice de Reiziger betekent boeiend vrijwilligerswerk binnen een bevlogen team en een warme, zinvolle deelname aan de samenleving, Het hospice is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via de website van het hospice www.hospicedereiziger.com/vrijwilligers of bel naar 0180 - 22 20 54.

Hospice De Reiziger is Gevestigd in een monumentale hoeve aan de Voordijk in Barendrecht biedt het hospice een warme huiselijke plek aan mensen die behoefte hebben aan palliatief terminale zorg, ongeacht geloof, leeftijd of inkomen. Meer informatie op www.hospicedereiziger.com.

 


Foto: Digitaal Dagblad