Het Kruispunt gaat richting half miljoen bezoekers

mainImage
Het Kruispunt gaat richting half miljoen bezoekers

Anderhalf jaar na de opening van het vernieuwde Kruispunt hebben inmiddels 310.000 bezoekers het gebouw bezocht. De gezamenlijke partners in het gebouw verwachten in de zomer van 2019, het jubileumjaar van het gebouw, de 500.000e bezoeker te mogen verwelkomen.

‘’Dit is een kroon op ons werk’’, aldus Irene Pronk, directeur van Theater het Kruispunt. ‘’Deze bezoekersaantallen laten zien dat er behoefte is aan deze culturele ontmoetingsplek.’’

Sinds de grootscheepse verbouwing in de zomer van 2016 biedt Het Kruispunt onderdak aan de lokale omroep Exxact Barendrecht, SPRUIT eten & drinken, Theater het Kruispunt en de Bibliotheek AanZet.

‘’Dit geeft ons extra motivatie om de komende jaren ons concept verder uit te breiden en Het Kruispunt als ontmoetingsplek beter op de kaart te zetten. We willen nóg meer verbinding zoeken met de Barendrechter en meer specifieke doelgroepen binnenhalen.’’

Het gebouw aan de Middenbaan bestaat in 2019 25 jaar. Dat zal uitgebreid gevierd gaan worden met een bijzonder programma, dat momenteel in de maak is.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.


| Foto: Digitaal Dagblad