HCB verrast leden met Volvo’s V60

mainImage
HCB verrast leden met Volvo’s V60

Volvo en de Koninklijke Nederlandse Hockeybond zijn ondertussen al 24 jaar aan elkaar verbonden. Men kan tegenwoordig zelfs stellen dat Volvo hét automerk voor de hockey is: 1 op de 3 hockeyverenigingen is verbonden aan Volvo. De keuze als hockeyer of hockey-ouder/begeleidervoor Volvo is niet zo heel vreemd, zo bleek vandaag wel na een kijkje op een van de clubs waar de activatie plaatsvond. Voor deze activatie waren vier clubs geselecteerd, HCB was een van de gelukkige. 


 


Het marketingteam van Volvo heeft namelijk een wel heel leuke actie bedacht om de hockeyers en hockey-ouders/begeleiders een onvergetelijke dag te bezorgen. Afgelopen zaterdag waren er namelijk maar liefst vier Volvo’s V60 tot de dienst van drie verschillende hockeyteams: MC1, JC3 en JB1. De deelnemende ouders reden hun team geheel in stijl naar hun uitwedstrijd. Want bij (top)sport hoort natuurlijk de nodige professionele voorbereiding en de nieuwe Volvo V60 is daarvoor de perfecte auto, als wij de berijders mogen geloven. 


 


Een hockeywedstrijd vergt namelijk heel wat van een auto. Even voor uw beeldvorming: minimaal vier hockeyers plus berijder, plus per speler een sporttas. En je zou het bijna vergeten: ook nog de keeperstas die behoorlijk wat ruimte in beslag neemt. Dat zijn heel wat eisen die aan een auto worden gesteld. De nieuwe Volvo V60 voldoet aan die eisen, dat isafgelopen zaterdag wel gebleken. Onder het genot van stuur- en stoelverwarming hebben de elftallen de nieuwe Volvo V60 mogen ervaren. Wij vroegen enkele ouders en begeleiders wat zij van deze ervaring vonden. 


 


’Allereerst was het superfijn dat alle sporttassen er gemakkelijk in konden. Dat is vaak nog wel een dingetje’’, vertelt Mariska. ‘’En met minder dan vijf in een auto komt zelden voor, dus een ruime auto is eigenlijk ook belangrijk. Ik reed zelf vier meiden van MC1 en de drie die op de achterbank zaten hadden zelfs nog ruimte over. Max, een van de andere begeleiders van MC1, was zeer te spreken over het motorische aspect van de Volvo V60. ‘’Hij was erg stil, dat verbaasde me enorm. Daarnaast corrigeert het stuur automatisch wanneer je niet helemaal in het midden tussen de lijnen rijdt, wat ook geen overbodige luxe is.’’ Wij vroegen Max tot slot nog wat hij het fijnste aan de auto vond. ‘’Je kunt echt alles personaliseren, bijvoorbeeld met de Drive Modus van economy naar dynamic stand, dan tover je de auto ineens om in een sportvariant. Bovenal is het gewoon een heel veilige en betrouwbare auto, wat ik zeker met kinderen aan boord erg belangrijk vind.’’ 


 


Al met al hebben de ouders en begeleiders een leuke dag gehad, maar nog belangrijker: de kinderen waren helemaal klaar en opgeladen voor de wedstrijd. Met stoelverwarming en heel wat beenruimte werden de jongens en meisjes behoorlijk verwend. En bij Volvo kijkt men terug op een geslaagde dag. ‘’De V60 activatie biedt liefhebbers de gelegenheid om binnen een vertrouwde omgeving, op een informele wijze kennis te maken met de nieuwe Volvo V60. Het is dan ook ontzettend leuk om zulke positieve reacties te mogen ontvangen.’’ 


 


 


 


 


Foto: Digitaal Dagblad