Goedzak-actie op 12 november van start

mainImage
Goedzak-actie op 12 november van start

Van 12 t/m 25 november kun je goed en deugdelijk speelgoed inleveren bij de filialen van Albert Heijn Middenbaan en Albert Heijn Carnisse Veste (daar t/m 21 november) in Barendrecht tijdens de Goedzak-actie. Vrijwilligers van Present Barendrecht zorgen er voor dat dit speelgoed een 2e leven tegemoet gaat bij honderden kinderen voor wie het krijgen van een cadeautje niet zo vanzelfsprekend is.

“Wij werken regelmatig samen met Present en wij weten dat deze organisatie een groot netwerk heeft in het maatschappelijk veld” aldus Jeroen Jonkers van Albert Heijn Carnisse Veste. “Door deze samenwerking kunnen wij er zeker van zijn dat het speelgoed echt op de goede plekken terechtkomt en dat is fijn, vult André van Loo van Albert Heijn Middenbaan aan”.

Dit is een actie waarin heel veel lijntjes samenkomen. De stichting Present gaat zo'n 15 lokale en regionale organisaties blij maken met het speelgoed. Daarnaast haken ook bedrijfsrelaties aan. Er mag gewerkt worden vanuit een loods op het Velo-terrein. In de wasserij van Humanitas-DMH worden de knuffels gewassen. Een enthousiaste groep vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires van Present zoekt het speelgoed uit en maakt het zo nodig schoon. Enkele techneuten controleren of alles werkt en voeren voor zover mogelijk kleine reparaties uit. Zo zorgen wij ervoor dat alles wat wordt weggegeven ook echt werkt.


Foto: Digitaal Dagblad