Foto's projecten op Watertoren dankzij Clubkas Campagne

mainImage
Foto's projecten op Watertoren dankzij Clubkas Campagne

Door: Arco van der Lee (Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht)

De Rabobank Clubkas Campagne heeft de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht een cheque van maar liefst 514,15 euro opgeleverd.

De afgelopen weken was de vereniging één van de 104 deelnemers aan de Rabobank Clubkas Campagne. De bank verdeelde onder al deze doelen 75.000 euro. Leden van de bank konden vijf stemmen uitbrengen. Op grond van het aantal behaalde stemmen werd het geld verdeeld.

De Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht nam deel aan de actie om een activiteit van het komende WinterFeest te ondersteunen. Dan wordt een experiment uitgevoerd met het projecteren van foto’s op de Watertoren.

Dankzij de cheque is het projecteren op de Watertoren een stuk dichterbij gekomen. De Vereniging is dan ook de bank en de leden ervan erg dankbaar.

De Rabobank Clubkas Campagne werd donderdag 19 april afgesloten in theater Het Plein in Ridderkerk. Daar kregen alle deelnemende verenigingen hun cheque uitgereikt. Verreweg het grootste bedrag werd toegekend aan hospice De Reiziger, dat een cheque van 4400 euro ontving.


Foto: Digitaal Dagblad