Feyenoordblussers vanaf de start in de lift

mainImage
Feyenoordblussers vanaf de start in de lift

De brandblussers van het Barendrechtse bedrijf Polmai is vanaf de start succesvol gebleken. ‘Na de introductie doken de media op het product,’ vertelt eigenaar Pim Poppeliers. ‘Regionale media gaven aandacht in kranten, maar ook ‘Evers staat op’ met 2,3 miljoen luisteraars hing aan de lijn. Dat was een grote extra meevaller.’

‘Als ik terugkijk naar die opstartperiode,’ vertelt Poppeliers, ‘was het een enorme kick om als Feyenoordfan in hart en nieren toestemming te krijgen om blussers met het Feyenoordlogo te mogen verkopen. En gezien de verkochte aantallen zijn de fans het met mij eens dat het superleuk is om zo’n blusser in huis of in de caravan te hebben. De insteek is dan: “Als er toch een blusser moet zijn… Dan moet het er eentje van Feyenoord zijn”, vertelt Poppeliers trots.

‘Elke blusser voldoet aan alle voorwaarden en wordt geleverd met een controlesticker. De goedkoopste zijn 2 en 3 tientjes, handig voor in de auto of bij de caravan of tent. Er is een ruim assortiment verschillende blussers in uiteenlopende prijsklassen voor particulieren en bedrijven.

De blussers worden bijna altijd dezelfde dag verzonden. En dat doen we zelfs gratis vanaf 50 euro.’

Polmai is vooral bekend als groot leverancier op de vaart (zeeschepen en binnenvaart), offshore en in de industrie. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard verzorgt het bedrijf naast de leveringen ook onderhoud en voert het bedrijf controles uit voor, of werkt samen met verzekeringen, milieudiensten of brandweer.

‘Het maakt mij supertrots,’ zegt Poppeliers, ‘om een extra succesvol product in het assortiment te hebben, dat dan ook nog eens het logo van je favoriete club draagt.’

De blussers zijn online te koop bij: brandblusserxl.nl/feyenoord-brandblusser

Bedrijven die overwegen meerdere exemplaren te kopen kunnen langskomen Oosteinde 12-14, Barendrecht, bellen naar 010-2927384 of mailen naar de Feyenoordfan pim@polmai.nl.

 


Foto: Digitaal Dagblad