Extra water bij truckrun door Barendrecht

mainImage
Extra water bij truckrun door Barendrecht

Morgen is het dan weer zover: de jaarlijkse truckrun door Barendrecht. Elk jaar wordt er weer halsreikend naar dit evenement uitgekeken door de truckers en hun speciale bijrijders. Tussen 12:00 en 15:00 zullen de trucks zich een weg door Barendrecht claxonneren en de organisatie zal het dan ook zeer op prijs stellen als u ze een warm onthaalt wilt geven en toejuichen gedurende deze feestelijke aangelegenheid. Vanwege de verwacht warmte is er weer extra water voor alle deelnmers.


De organisatie doet altijd enorm haar best om er een onvergetelijke dag van te maken en ook dit jaar hebben zij weer alles uit de kast getrokken. Allereerst zal om 12:00 het startsein worden gegeven door niemand minder dan Thomas Verhoef, bekend van het programma eigen huis en tuin. Daarnaast komt de truckrun met iets nieuws, namelijk met een heus muziekfestijn met diverse optredens van enkele lokale artiesten. Van 12:30 tot 17:00 kunt u op het terrein van Hillfresh aan de Sporlaan 12 in Barendrecht, genieten van onder meer Peter Meijer en Tom Haver.


Het programma is bekend en ziet er als volgt uit:Vanaf 09.00 uur Aankomst en aanmelding chauffeurs.

Vanaf 09.30 uur Aankomst en aanmelding bijrijders.

12.00 uur Start Truckrun. Het startschot zal dit jaar gelost worden door Thomas Verhoef, de klusser van RTL 4's Eigen Huis & Tuin.

12.30 uur optreden zangduo Anita en Ed

15.00 uur Optreden van Peter Meijer

+/- 15.00 uur Feestelijke binnenkomst van de trucks

15.30 uur Optreden van Tom Haver

16.00 uur Optreden van Peter Meijer

16.30 uur Optreden van Anita en Ed

18.30 afsluiting.

Truckshow met Man, Mercedes, Profile Tyrecenter DBS, Scania, Volvo.


Foto: Digitaal Dagblad