Enorme belangsteling voor opening Babypark

mainImage
Enorme belangsteling voor opening Babypark

Onder grote publieke belangstelling is gistermiddag het nieuwste filiaal van het Babypark geopend. Niet het klassieke ‘lintje doorknippen’, maar een heuse confetti-uitbarsting was het startsein voor de feestelijke opening van de megastore. Ook voor de kleintjes was een prominente rol weggelegd: een groepje enthousiaste kinderen mocht onder luid applaus de ballonnen voor de ingang lekprikken.


Het Babypark telt maar liefst 10.000m2 winkeloppervlak en 320 eigen parkeerplaatsen, onder het gebouw. De megastore herbergt hier onder andere een ‘fashionshop’, ruim 100 babykamers, ingericht en wel en een zogeheten ‘Carseat experience centre’, om in een echte auto, je autostoel te testen. De zoektocht naar personeel vond de afgelopen maanden plaats, en met succes: 400 sollicitaties.


Laat u niet misleiden door de naam ‘Babypark’, want er is voor ieder wat wils. Naast alle toebehoren voor baby’s, heeft Babypark Barendrecht ook alles in huis voor peuters, kinderkamers en accessoires voor tieners. En wie hier alleen denkt te komen om te winkelen, zit er ook naast: er zijn een loungeruimte en een horecagelegenheid aanwezig. Bij deze horecagelegenheid, genaamd ‘The Kidchen’, kunnen ouders met hun kinderen terecht voor een lekkere, maar bovenal, gezonde maaltijd.


Het Babypark is gevestigd aan de Aalborg 15, naast de IKEA. Het Babypark neemt het stokje over van de voormalige Zuiderster, dat begin 2016 failliet ging. De winkelketen had op dat moment een miljoenenschuld en was genoodzaakt het filiaal in Barendrecht te sluiten.


Foto: Digitaal Dagblad