De ontdekkingsreizen van Jordi Woerts (2)

mainImage
De ontdekkingsreizen van Jordi Woerts (2)

Jordi Woerts (24) voltooide zijn opleiding commerciële Economie aan de Hogeschool in Rotterdam en ritselde vervolgens in no time een bijbaantje met maar één focus: sparen voor een camera en een reis naar Zuid-Afrika.
Daarmee begint het.
Eenmaal ter plekke wordt hij vrijwilliger en gaat het dier helpen in het eindeloze conflict met de mens. En hij neemt een cursus fotografie.
Op het instagramaccount @jwwlphoto ziet u de meesterlijke gevolgen ervan.

Aan het einde van 2018 doorklieft de jonge Barendrechtse Rotterdammer opnieuw het luchtruim, nu naar Maasai Mara National Reserve in Kenia. En hij gaat er opnieuw bemiddelen tussen dier en mens. Niet lang dit keer, want hij heeft intussen ook de verantwoordelijkheid gekregen voor de social media en events bij Kamera Express.

Barendrechts Dagblad mocht snuffelen in zijn inmiddels rijke verzameling van bijzondere beelden en gaat ze publiceren. Elke zondag twee. Onze sorteermachine begint bij de wel zeer eigen kijk van Jordi Woerts op het Rotterdam van zijn studiejaren.

Mocht u zijn foto’s op dit moment via de app of Facebook bekijken, adviseren we u de beelden toch ook eens op groot formaat te bewonderen op onze website: www.barendrechtsdagblad.nl
Foto: Digitaal Dagblad