De nieuwe Volvo V60 in Barendrecht

mainImage
De nieuwe Volvo V60 in Barendrecht

De nieuwe Volvo V60 is er voor iedereen. Het comfort, de innovatieve technologieën en de krachtige motor, maken het elke rit weer puur rijplezier. Met het gezin eropuit, in stijl naar een feestje of op klantenbezoek: de Volvo V60 is er voor u.

Parkeren bij ‘t Vlak zal nooit meer hetzelfde zijn met de sattelietweergave van de Volvo V60. Weet hoeveel ruimte u nog heeft, weet wat er om u heen speelt dankzij de geïntegreerde camera’s, die samen met satellietbeelden uw positie op de weg én de omgeving weergeven. Berijder, auto én omgeving zijn veiliger dan ooit in deze rijk uitgeruste Volvo V60.

En met het dynamische karakter van deze nieuwe Volvo V60, rijdt u in alle rust en comfort over de Kilweg. Om vervolgens inkopen te doen bij winkelcentrum Carnisse Veste, zónder u zorgen te hoeven maken over de kofferbakruimte. Stem de rijmodus van de nieuwe V60 eenvoudig af op uw voorkeuren. Switch tussen drie standaard instellingen die direct effect hebben op de performance van uw motor, versnelling, sturen, stabiliteit en de stop/start functie. Of creëer uw eigen instelling met de Individual modus.

Groen rijden? Ook dat is mogelijk. De nieuwe Volvo V60 is namelijk ook leverbaar als plug-in hybride. Dit is de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor. Een elektrische auto met zekerheid op de momenten dat het nodig is.

De nieuwe V60 staat nu in de showroom en is vanaf €43.995 leverbaar als 250 pk (184 kW) T5 Momentum. Ervaar de nieuwe V60 zelf en vraag vandaag nog een proefrit aan.


Foto: Digitaal Dagblad