Centrum Barendrecht pagina op Barendrechts Dagblad

mainImage
Centrum Barendrecht pagina op Barendrechts Dagblad

Het Barendrechts Dagblad heeft vrijdag in samenwerking met BIZ Centrum Barendrecht een speciale Centrum Barendrecht-pagina gelanceerd. Op deze speciale pagina is het laatste nieuws over het winkelcentrum op de Middenbaan te lezen. Ook is er een activiteitenagenda en is er meer informatie te lezen over koopavonden en andere noviteiten.

''Middels deze pagina brengen wij u het laatste nieuws over úw winkelcentrum. U blijft op de hoogte over onze activiteiten, onze speciale en extra koopavonden en u vindt hier ander relevant nieuws over de BIZ (samenwerkingsverband ondernemers Middenbaan). Wij zien in deze pagina een mooie aanvulling om u te informeren over de ontwikkelingen op de Middenbaan. Want, er is in dé winkelstraat van Barendrecht altijd iets te beleven en te doen'', aldus Ad Vijfvinkel van BIZ Barendrecht.

Vijfvinkel is trots op de samenwerking: ''Wij zijn blij dat wij hiervoor kunnen samenwerken met het Barendrechts Dagblad. Het Barendrechts Dagblad is een leuk en snel medium. Deze pagina zal zich blijven ontwikkelen met relevant nieuws en activiteiten. Neemt u dus gerust regelmatig een kijkje. Zo blijft u goed op de hoogte.''


Foto: Digitaal Dagblad