Bingoavond op 8 augustus in Borgstede

mainImage
Bingoavond op 8 augustus in Borgstede

Woensdagavond 8 augustus organiseert de SGPJ Barendrecht in samenwerking met Stichting Present een bingoavond voor de bewoners van het woonzorgcentrum Laurens Borgstede. Dit onder het motto: “Jongeren voor ouderen”. De SGPJ Barendrecht is de lokale jongerenpartij van de SGP, die sinds december vorig jaar in Barendrecht actief is en verschillende activiteiten organiseert. De SGPJ Barendrecht wil met dit initiatief jongeren laten zien dat zij ouderen heel goed kunnen helpen in de strijd tegen de eenzaamheid.

De SGPJ Barendrecht doet dit in samenwerking met Stichting Present. Zij zet zich in Barendrecht in voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Present gaat uit van et aanbod van vrijwilligers. Voor elke groep vrijwilligers word teen passend project gezocht en zo helpt Stichting Present bij het overbruggen van de kloof tussen bereidheid en de daadwerkelijke actie.

De bingoavond vindt plaats in Laurens Borgstede. Dit is een woonzorgcentrum in Barendrecht, waar ouderen zelfstandig wonen met daarbij de aanwezige verzorging. Daarnaast zijn er afdelingen waar mensen met een psycho-geriatrisch ziektebeeld wonen. Dat zijn bijvoorbeeld mensen met de ziekte van Alzheimer (dementie).

 


Foto: Digitaal Dagblad