Bewolkt met lichte regenbuien

mainImage
Bewolkt met lichte regenbuien

Vandaag is het geheel bewolkt en hebben we te maken met enkele lichte regenbuien en een matige westenwind (windkracht 3 à 4). Later op de dag wordt het rustiger en komt er meer ruimte voor de zon. Het wordt 16 graden in Barendrecht.
Vanavond en in de nacht naar zondag is het geheel bewolkt en druilerig. De wind waait uit richtingen tussen oost en zuid en is overwegend zwak, windkracht 2. De minima liggen rond 10 graden in de Rijnmondregio.
Voor morgen staat veel regen op het programma. Vooral in de middag is de kans op veel neerslag groot. De wind is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 en waait uit richtingen tussen noord en oost. De maximumtemperatuur komt met circa 12 graden een stuk lager uit dan zaterdag.
Ook maandag wordt nog een regenachtige en tamelijk onstuimige dag. Het wordt circa 16 graden. Er waait een matige noordwester, windkracht 3 Beaufort.
Vanaf dinsdag schakelen we hoogstwaarschijnlijk over op een rustiger en droger weertype met flinke zonnige perioden en maxima rond 18 graden. De nachten worden door brede opklaringen en weinig wind een stuk frisser.


Foto: Digitaal Dagblad