Bewolkt, fris en soms regen

mainImage
Bewolkt, fris en soms regen

Het is grijs en met 18 tot 21 graden frisser dan normaal. Vooral over het oosten trekken enkele lichte buien. In het westen valt tijdelijk een beetje (mot)regen. In de loop van de middag breekt vanuit het noorden de zon door. Morgen is het wisselend bewolkt met in het oosten een bui. Het wordt 20-24 graden. Later in de week wordt het weer zonniger en warmer. Dat meldt WeerOnline.

Vanochtend is het grijs en zo nu en dan kan het een beetje (mot)regenen. In het noordoosten en oosten kan het iets harder en ook wat vaker regenen.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt met vooral in het oosten een paar lichte regenbuien. In het westen is de kans op een bui kleiner en blijft het op verschillende plaatsen droog.

De temperatuur stijgt naar 18-19 graden langs de westkust en 20 tot lokaal 22 graden in het midden en oosten van het land. Daarmee is het kouder dan de normaal van 20-24 graden.

Vanavond is in het zuiden en oosten nog kans op een lokale bui. Verder is het droog met zonnige perioden. Later op de avond is het droog en vrij helder.


Foto: Digitaal Dagblad