Bestuur van Smitshoek stapt op

mainImage
Bestuur van Smitshoek stapt op

Het bestuur van de voetbalvereniging Smitshoek is vanavond met onmiddellijke ingang opgestapt. Tijdens de bijzondere ledenvergadering over de aanleg van kunstgras op het hoofdveld hebben de bestuursleden onder leiding van voorzitter Marco Rensma hun functies neergelegd. Het bestuur wilde kunstgras en een lichtinstallatie op het hoofdveld. Een groep tegenstanders wil mede uit nostalgische overwegingen natuurgras behouden op het hoofdveld.

In een eerder stadium hebben twee mediators geprobeerd om tussen het bestuur en de tegenstanders te bemiddelen, maar daar slaagden zij niet in. Vanavond ging het mis tijdens de bijzondere ledenvergadering en hielden de bestuursleden Marco Rensma, John van Neuren, Hans Visser, Peter Haan, Bert Wilschut, Matthijs Tabbers en Marcel van den Eijnden de eer aan zichzelf. Negentien leden waren voor de omzetting naar kunstgras op het hoofdveld en 45 tegen.

Als de meerderheid wel akkoord was gegaan, dan was het kunstgrasveld nog deze zomer gereed gekomen. Het huidige bestuur blijft demissionair totdat er een nieuwe ledenvergadering wordt gehouden en er een nieuw bestuur wordt gekozen.

 

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad