Barendrechtse jongeren in Geheim van Sophia

mainImage
Barendrechtse jongeren in Geheim van Sophia

In de videoclip en soundtrack van Het geheim van Sophia zijn de Barendrechtse zangeressen Carmen van der Poel, Celia Tieman, Lisa Goedhart, Joëlle Vliegenthart, Lupa Ranti en Lotte 't Hart te zien en te horen. Zij zijn door de Barendrechters Danny Bliek en Yvonne van der Haven, respectievelijk bedenker/schrijver en regisseur van de speelfilm waar dit lied de soundtrack van is, benaderd via stichting Kids-Bizz. De jongeren zijn ook te zien in de speelfilm.

Jeffrey Saabeel en Jada Borsato zingen de soundtrack voor de film Het geheim van Sophia.
Jada Borsato en Sepp Ruiters spelen de hoofdrol in deze film. Naast de soundtrack is er ook een videoclip gemaakt.
De soundtrack en videoclip van Het geheim van Sophia zijn uitgebracht door Universal Music Nederland en zijn bedoeld om aandacht en steun te krijgen voor het maken van de speelfilm.

De speelfilm Het geheim van Sophia wordt een film vol fantasie en dromen, speciaal voor alle zieke kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis, maar natuurlijk ook voor alle andere kinderen in Nederland.
Het geheim van Sophia wordt gemaakt in samenwerking met Sophia TV.

Dromen maken geen verschil.
Ziektes maken geen verschil.
Alleen grote mensen maken het verschil.
Daarom is deze film speciaal voor kinderen.

In Het geheim van Sophia spelen naast professionele acteurs patiënten, ex-patiënten en medewerkers van het Sophia Kinderziekenhuis mee. Via Cinecrowd en donaties financieren de makers deze film om de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis en alle andere kinderen in Nederland Het geheim van Sophia te laten ontdekken.


Foto: Digitaal Dagblad