Avondvierdaagse Barendrecht van 11 tot en met 14 juni

mainImage
Avondvierdaagse Barendrecht van 11 tot en met 14 juni

Het is al jaren een traditie: de Avondvierdaagse Barendrecht. Dit jaar vindt hij plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 juni. U kunt kiezen uit een afstand van 5 kilometer of 10 kilometer. Inschrijven kan nog tot 8 juni!

De startlocatie is weer het Inge de Bruijn Zwembad (Hamburg 200). De organisatie heeft hiervoor gekozen vanwege de centrale ligging, de goede parkeermogelijkheden en de mogelijk- heid om gevarieerdere routes door en rond de wijken van Barendrecht te lo- pen. U vindt deze routes vooraf terug op www.a4dbarendrecht.nl.

Net als vorig jaar starten de scholen in groepen op vastgestelde tijden. Hier worden startvakken voor gemaakt. Voor de groep die het leukst is ge- kleed en voor de groep die het vei- ligst loopt zijn prijzen te winnen!

Inschrijven

Wilt u meelopen? Inschrijven kan nog tot en met 8 juni via de website www. a4dbarendrecht.nl of bij het Inge de Bruin Zwembad. U kunt zich ook nog aanmelden op de eerste avond van de avondvierdaagse bij het startbureau.

Bij de start/finish en onderweg staan afvalbakken van Afval loont. Als u hierin uw drinkverpakking doet, maakt u kans op een Intertoysbon van 10 euro! Schrijf wel even uw naam en telefoonnummer op de verpakking. Afval loont deelt hiervoor stickers uit op het startterrein.

 


Foto: Digitaal Dagblad