Aanmelden voor Carolsdag tijdens Winterfeest

mainImage
Aanmelden voor Carolsdag tijdens Winterfeest

Op zaterdag 15 november 2018 organiseert de afdeling klassieke zang van CultuurLocaal voor de zestiende keer een Carols dag in Barendrecht op zaterdag 15 december. Ben jij een enthousiaste zanger? Kom dan meezingen. Ook dit jaar werkt CultuurLocaal samen met de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht. Deze Stichting verzorgt het jaarlijkse Winterfeest, waarbij de dorpskern van Barendrecht wordt omgetoverd in een kerstplaatje á la Charles Dickens. Wat past daar beter bij dan een concert met Christmas Carols in de historische Dorpskerk van Barendrecht?

Iedereen met enige koorervaring kan meedoen. Samen vormen de deelnemers voor deze gelegenheid het Groot Barendrechts Carols Koor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent klassiek zang bij CultuurLocaal. De begeleiding is in handen van organist Rien Donkersloot. Voor het instuderen van de partijen moeilijk zijn er MP3 bestanden beschikbaar.

PROGRAMMA

09:30-10:00 uur:        inloop met koffie in de Baerne, Buitenlandsebaan 1 te Barendrecht

10:00-12:30 uur:        instuderen muziek

12:30-13:15 uur:        gezamenlijke lunch

14:00-14:45 uur:        generale repetitie in de Dorpskerk

15:00-15:45 uur:        concert

Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. De kosten voor actieve deelname bedragen € 19,50 (inclusief bladmuziek, mp3 en lunch). Aanmelden is mogelijk tot 8 december via carolsinbarendrecht@gmail.com.


Foto: Digitaal Dagblad