Aangename zonovergoten nazomerdag

mainImage
Aangename zonovergoten nazomerdag

Vandaag belooft een zonovergoten nazomerdag in Barendrecht te worden. Soms worden er enkele vriendelijke stapelwolkjes gevormd. De noordoostenwind is zwak, soms even matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort en daarmee is de wind een fractie sterker dan zaterdag. De temperatuur stijgt naar in de middag naar circa 23 graden Celsius. Normaal is een maximumtemperatuur van 20 graden begin september.

Vanavond zijn er brede opklaringen, maar neemt de bewolking geleidelijk toe. In de nacht naar maandag zijn er wolkenvelden, maar zijn er ook nu en dan opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 12 graden in de Rijnmondregio. De wind is (zeer) zwak, windkracht 1, soms 2 Beaufort en waait uit richtingen tussen noordoost en oost.

Maandag is het half tot zwaar bewolkt. De dag verloopt droog. Het is vrij warm met een maximumtemperatuur van 22 graden in Barendrecht. De wind is zwak tot matig, windkracht 2 à 3 Beaufort en waait uit het noordoosten.

Ook dinsdag is er tamelijk veel bewolking en is er met name tijdens de middaguren een kleine kans op een bui. De middagtemperatuur ligt rond de 20 graden. Er waait een matige noordenwind met een kracht van 3 op de schaal van Beaufort.| Foto: Digitaal Dagblad