6e Santa run zaterdag in Barendrecht

mainImage
6e Santa run zaterdag in Barendrecht

Zaterdag a.s. 22 december vindt voor de zesde maal de Santa run plaats. De opbrengst van deze run is, zoals gebruikelijk, bestemd voor hospice de Reiziger, dat een aantal jaren geleden op initiatief van de Rotary club Barendrecht is opgericht.

Vanaf 12:00 wordt op het Doormanplein alles in gereedheid gebracht voor de ontvangst van honderden lopers in Santa pak. Er kunnen vanaf die tijd ook nog pakken gekocht worden door deelnemers die zich nog niet hebben ingeschreven. Vanaf ca. 13:30 uur zal er vrolijke kerstmuziek op het plein te horen zijn en om 15:00 begint het officiële programma. Burgemeester van Belzen zal de lopers toespreken en daarna begint de warming up door medewerkers van Aad van Loon sport.

Om 15:30 zal de Burgemeester eerst de 5 km lopers en daarna de  3 km lopers wegschieten voor een loop door Paddewei, Molenvliet en Lagewei. De wandelaars gaan daarna weg voor een tocht door het dorp, waarbij o.a. over de Middenbaan en door Park Buitenoord wordt gelopen.

Terwijl de lopers onderweg zijn zal Shanty koor “De Hoekse Waard” de achterblijvers vermaken met hun aanstekelijke en meeslepende zang en muziek. Het shanty koor zal afwisselend met een DJ van OHIO de muziek voor de afterparty verzorgen en als alle lopers terug zijn zal rond ca. 16:30 de prijsuitreiking volgen. Daarna kan het nog lang gezellig zijn op het Doormanplein.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de 6eSanta run in Barendrecht ga dan snel naar www.santarunbarendrecht.nl  en DOE MEE! Voor slechts € 5 ben je een Santa.


Foto: Digitaal Dagblad