6 jongeren ontvangen certificaat masterclass Hiphop

mainImage
6 jongeren ontvangen certificaat masterclass Hiphop

Zes jongeren hebben dinsdagavond in Bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht een certificaat gekregen omdat zij een masterclass HipHop onder leiding van Fariesh Abdoelrahman van Quardin Music met succes hebben afgerond. Vijf jongeren waren aanwezig en namen uit handen van wethouder Tanja de Jonge (wethouder) een certificaat in ontvangst. Eerder op de avond was ook wethouder Reshma Roopram aanwezig om haar blijk van waardering te tonen. De jongeren hebben gecomponeerd, teksten geschreven en met elkaar muziek gemaakt.
De bibliotheek geeft een vervolg aan de ontmoetingen met jongeren. Vanaf 13 november worden er in Het Kruispunt pizzasessies gehouden. Fariesh Abdoelrahman riep de deelnemers dinsdagavond op om volgende week weer te komen en dan minimaal één introducee mee te nemen. De Pizzasessie duurt van 17 tot 19 uur. De toegang is gratis. Wel is het nodig om aan te melden. Dat kan bij Melissa Prins via mprins@debibliotheekaanzet.nl.

Foto boven.

Boven (vlnr): Mohammed 19 jaar Barendrecht, Melissa (bibliotheek aanzet)  Shakur 16 jaar Rotterdam, Radha( bibliotheek aanzet) Tanja De Jonge (wethouder) Fariesh Abdoelrahman (Quardin Music)


Onder (vlnr):  Crooks( Quardin Music) Rabi 19 jaar Barendrecht, Ickmar 27 jaar,


 


Foto: Digitaal Dagblad