Normaal Hollands zomerweer

mainImage
Normaal Hollands zomerweer

Vandaag is het in Barendrecht normaal Hollands zomerweer met middagtemperaturen van circa 21 graden. Er kan met name dinsdagochtend vroeg nog een lichte regenbui vallen in de Rijnmondregio, maar de neerslaghoeveelheden zijn zeer klein. Verder is er overdag een afwisseling van zon en wolken. De wind is noordwestelijk en zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort.

Woensdag is het vrij zonnig en dat is ook aan de middagtemperatuur te merken. Deze loopt in de middag op naar zomerse waarden van 25 of 26 graden. De wind waait uit richtingen tussen zuidwest en west en is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort.

Donderdag verloopt zomers met in de ochtend veel zon en een middagtemperatuur van circa 28 graden. In de loop van de middag neemt de bewolking snel toe en kunnen er enkele buien tot ontwikkeling komen. De zuidenwind is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3 Beaufort. Aan het eind van de middag draait/ruimt de wind naar westelijke richtingen.

Vrijdag is het vrij zonnig en droog. De middagtemperatuur is circa 23 graden in Barendrecht. De wind is zuidwestelijke en matig, windkracht 3 tot 4 Beaufort.


Foto: Digitaal Dagblad