De Hypotheekshop in de buurt (350×350)

Vanochtend trekken nog diverse buien over Barendrecht. Tussen de buien door is er ruimte voor de zon. In de loop van de middag neemt de frequentie van de buien geleidelijk af. Het wordt circa 9 graden Celsius. De noord-noordwestenwind is matig van kracht (3 tot 4 Beaufort). In de tweede helft van maandagmiddag neemt de wind geleidelijk in kracht af.

Vanavond en in de nacht naar dinsdag is het wisselend bewolkt in Rijnmondgebied. De kans op een regenbui neemt in de nacht toe. Tijdens brede opklaringen zakt de temperatuur naar een graad of 3. Tijdens bewolking is het gemiddeld 5 graden Celsius. De noordwestenwind zwakt geleidelijk af naar zeer zwak (windkracht 1 Beaufort) aan het eind van de avond en de eerste helft van de nacht. In de loop van de nacht draait (krimpt) de wind naar zuidwest en neemt toe naar zwak (windkracht 2 Beaufort).

Dinsdag is het eveneens wisselend bewolkt en met name in de middag kan het af en toe licht motregenen. Meestentijds blijft het echter droog en is soms de zon even te zien. Het wordt circa 10 graden Celsius bij een zwakke tot matige zuidwestenwind (2 tot 3 Beaufort).

Woensdag is het geheel bewolkt, als we de zon te zien krijgen dan is dat sporadisch. Wel blijft het zo goed als zeker droog en wordt het met 12 graden Celsius een stuk zachter. De zwakke wind (2 Beaufort) draait (krimpt) in de loop van de dag van zuidwest naar zuid.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!