Rabobank Clubkascampagne (250×250)

Vandaag is het in Barendrecht overwegend bewolkt en valt er af en toe lichte motregen. De zon is sporadisch te zien in de ochtend, in de middag blijft het wolkendek waarschijnlijk gesloten. Het wordt circa 10 graden Celsius bij een zwakke tot matige zuidwestenwind (2 tot 3 Beaufort).

Woensdag is het geheel bewolkt, als we de zon te zien krijgen dan is dat sporadisch. Wel blijft het overdag droog en wordt het met 12 graden Celsius een stuk zachter. In de avonduren kan er enige tijd lichte regen vallen, maar de neerslaghoeveelheden blijven beperkt tot enkele millimeters. De zwakke wind (2 Beaufort) draait (krimpt) in de loop van de dag van zuidwest naar zuid.

Ook donderdag is het nog zacht voor de tijd van het jaar en hebben we met 11 graden Celsius een maximumtemperatuur in de dubbele cijfers. Zowel in de nacht naar donderdag als donderdagochtend zijn er perioden met lichte motregen of lichte regen. In de middag wordt het geleidelijk droger. Er waait in eerste instantie een zwakke zuidelijke wind (2 Beaufort), in de loop van de dag toenemend naar matig (3 Beaufort) en ruimend naar het zuidwesten.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!