EvB #4 – Buitenruimte

Nog geen plannen voor de Herfstvakantie? Kom naar Het Kruispunt, daar is veel te doen! Onder andere muziekoptredens, kinderactiviteiten, workshops en het Cinekid-filmfestival.

Op zaterdag 14 oktober is de eerste activiteit. Dan zal de Barendrechtse band The Fusion optreden. Op dinsdag 17 oktober vindt er tussen 14.00 en 16.00 uur een Kruispunt Kids Disco plaats met de prinses Assepoester. De kinderen zijn dan van harte welkom om te komen dansen op prinsen- en prinsessenmuziek. Op woensdag 18 oktober geeft de Barendrechtse Tante T. vanaf 14.00 uur een improvisatieworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze workshop staat volledig in het teken van de herfst en heet ‘’Het stormt in Het Kruispunt’’. Op donderdag 19 oktober gaan de kinderen creatief aan de slag met het maken van eigen Fluffy Glitter slijm. Deze workshop start eveneens om 14.00 uur. Op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober treden DJ Edward en DJ Perry op. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en aanmelden is niet verplicht. Belangrijk is wel om op tijd te komen. Het Kruispunt is te vinden aan de Middenbaan 111 in Barendrecht.

In de herfstvakantie vindt in Theater het Kruispunt het Cinekid-filmfestival plaats. Het theater vertoont 5 films voor verschillende leeftijden, voor slechts een klein prijsje. Tijdens het Cinekid festival kun je boven in de bibliotheek in de huid van een echte uitvinder kruipen. Kom na de film gezellig je eigen pannenkoek versieren! Wil je zeker zijn van een plekje na de voorstelling?

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!