Vanaf maandag 15 januari zijn er in Bolnes en Barendrecht enkele kleine wijzigingen in de route van RET buslijn 601. De halte aan de Gouwe wordt verplaatst naar de Binnenlandse Baan ter hoogte van de Gouwe. Het rondje door de Gouwe, Korianderhof, Lavendelhof en Marjoleinlaan wordt niet meer gereden. Na een proefjaar blijkt het aantal passagiers dat van deze halten gebruik maakt zeer beperkt. De bus gaat dus via de halten op de Binnenlandse Baan door naar het gemeentehuis.
De halte voor de ingang van de Noordhave wordt verplaatst naar de Noordstraat ter hoogte van de Noordhave. De bus rijdt daarvandaan verder via de Maaslaan en de Generaal Smutsstraat naar de Wetstraat. In de Generaal Smutsstraat komt ter hoogte van De Lareijstraat een nieuwe halte. De halte aan het Cronjeplein (richting Barendrecht) verdwijnt.

Omdat de bus niet meer via de Noordstraat naar de Rijnsingel rijdt vervalt de halte richting Barendrecht op de Rijnsingel. Deze wordt verplaatst naar De Lareijstraat ter hoogte van de kruising met de Rijnsingel (richting Beverwaard blijft de halte ter hoogte van het automobiel bedrijf Van Kwawegen op de Benedenrijweg).

Kijk voor meer informatie over de dienstregeling op de website van de RET of neem contact op met Hans Muntz via telefoonnummer (0180) 451 441.