Rabobank Clubkascampagne (250×250)

Life Fitness, wereldwijd marktleider in professionele fitnessapparatuur, is een intensieve samenwerking gestart met Aad van Loon Sport in Barendrecht. Deze samenwerking betekent voor Life Fitness een mooie showsite in Barendrecht, dichtbij het internationale hoofdkantoor van het bedrijf aan het Bijdorpplein. De leden van Aad van Loon Sport hebben het voordeel om te sporten op de nieuwste toestellen van Life Fitness die inspelende op de laatste fitnesstrends.

,,Een van de verschuivingen die we zien in onze industrie is het weer populairder worden van kleinere fitnessclubs. Binnen deze kleinere clubs ligt de focus kwalitatief goede begeleiding, beleving en een informele sfeer en dit spreekt de sporters aan. Aad van Loon Sport is in de nabije omgeving van ons kantoor in Barendrecht de club die hier perfect op inspeelt”, aldus Herman Bakker, Country Manager van Life Fitness in de Benelux.

De samenwerking is gefaseerd tot stand gekomen. In mei van dit jaar heeft de krachtzone een complete metamorfose ondergaan. Er is gekozen voor meer functionele krachttoestellen die zowel individueel, maar ook in groepsverband gebruik worden. Een voorbeeld daarvan is de populaire Synrgy360, een multifunctioneel toestel waarbij van jong tot oud in kleine groepjes getraind kan worden. ,,De Synrgy360 groepslessen duren slechts 30 minuten, zijn uiterst effectief en hebben daarnaast ook nog een hoog fungehalte. Er staan nu al 10 lessen per week op het rooster. Mijn leden noemen dit ook wel apenkooien voor volwassen”, aldus Remon van Loon, eigenaar van Aad van Loon Sport.

Na de zomer zijn alle cardiotoestellen vervangen voor de nieuwste cardiolijn voorzien van de laatste technologie. Herman Bakker vervolgt: ,,Aad van Loon Sport is het eerste sportcentrum in de Benelux met de nieuwste versie van deze toestellen voorzien van alle mogelijke entertainment opties. Tijdens het sporten kunnen de leden het internet op, TV kijken, een serie kijken op Netflix of een spelletje patiencen. Daarnaast is het ook mogelijk om virtuele routes te lopen of fietsen door bijvoorbeeld Parijs of de Rocky Mountains. Dit zorgt voor een hele nieuwe beleving tijdens het sporten.”

Remon van Loon, eigenaar van Aad van Loon Sport, is trots op de samenwerking. ,,Life Fitness is één van de A-merken in de fitnessbranche waar wij graag mee worden geïdentificeerd. Door onze intensieve samenwerking hebben de leden de beschikking gekregen over de beste apparatuur passend bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het sportcentrum heeft een kleine metamorfose ondergaan, waarbij ik elke dag weer blij word van de enthousiaste reacties van onze leden.” Naast de nieuwe toestellen zijn er ook drie grote wanddecoraties aangebracht. Daar zit één hele bijzondere bij die eer doet aan de naam Aad van Loon Sport en de lange geschiedenis van het sportcentrum in Barendrecht weergeeft.”

Aad van Loon Sport nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in het geheel vernieuwde sportcentrum aan de Maasstraat 28a (onder het gemeentehuis).
O

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!