mainImage

Tot 1 september de kans om fiets weg te halen bij NS Station

12 augustus 2021, 13:46 uur
Barendrechts Gemeentenieuws

Op de openbare weg rondom het NS-station in Barendrecht staan verschillende fietsen langdurig gestald, soms weken of zelfs maanden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft de gemeente op 4 augustus ter herinnering fietsen bestickerd op deze locatie. Binnenkort worden de fietsen die langdurig geparkeerd staan verwijderd. Heeft u al langere tijd een fiets staan bij het NS-station? U kunt deze nog tot 1 september weghalen.

Aangezien het niet duidelijk is wie de eigenaar is, beschouwt de gemeente de fietsen na deze periode als een gevonden voorwerp. De fietsen worden drie maanden opgeslagen aan de P.C. Hooftstraat 2 in Ridderkerk. Fietsen die binnen deze periode niet zijn opgehaald, worden afgevoerd of beschikbaar gesteld aan een goed doel.

Wanneer u een verwijderde fiets gaat ophalen, moet u bewijzen dat de fiets van u is. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door een passende fietssleutel of een aankoopbewijs mee te nemen. Ver- der moet u uw legitimatiebewijs laten zien. Voor meer informatie of het ma- ken van een afspraak kunt u bellen naar 14 0180.

 


Foto: Gemeente Barendrecht