mainImage

Doe mee met de Duurzaamheidsprijs en win 2500 euro

15 juli 2021, 16:38 uur
Barendrechts Gemeentenieuws

Woont en/of werkt u in Barendrecht en heeft u een duurzaam idee of al een project of activiteit uitgevoerd in de gemeente? Geef u dan op voor de Duurzaamheidsprijs. De prijs wordt ook uitgereikt voor Albrandswaard en Ridderkerk. De Duurzaamheidsprijs is onderdeel van de Duurzaamheidsweek en wordt gehouden van 23 tot en met 30 oktober. Op zaterdag 30 oktober zal de week worden afgesloten met de Duurzaam Wonen Beurs in hotel Van der Valk in Ridderkerk. Dit is ook de locatie waar de Duurzaamheidsprijs zal worden uitgereikt. De entree voor de beurs is gratis.

Meer bekendheid aan lokale, duurzame initiatieven
Het doel van de Duurzaamheidsprijs is om bekendheid te geven aan lokale initiatieven van inwoners en organisaties die bijdragen aan een duurzame samenleving. Alle deelnemende initiatieven zullen na de uitreiking een vermelding krijgen. Het is een aanmoedigingsprijs die ook past bij het thema van Duurzaamheidsweek 2021: #welkvoorbeeldgeefjij? Het winnende initiatief ontvangt een cheque ter waarde van 2500 euro. Voorwaarde is dat dit bedrag moet worden besteed aan het opzetten of doorontwikkelen van het duurzame initiatief. De experts van het Duurzaamheidsnetwerk Barendrecht beoordelen de inzendingen.

Aanmelden
Kunt u wel een financieel extraatje voor uw initiatief gebruiken? Kijk dan op www.onzetoekomstisduurzaam.nl/duurzaamheidsprijs voor de voorwaarden en het aanmeldformulier.