CDA Barendrecht

Vandaag wordt het in Barendrecht met een maximumtemperatuur van 9 graden Celsius een stuk aangenamer dan gisteren. Het is circa 3 graden warmer dan het langjarig gemiddelde voor begin december. Vanochtend is het geheel bewolkt. Vanmiddag is het wisselend bewolkt en schijnt de zon nu en dan. De kans op neerslag is niet geheel uitgesloten, maar grote hoeveelheden vallen er niet. De meeste regenbuien blijven ten noorden en oosten van het Rijnmondgebied. De wind is zwak tot matig (2 tot 3 Beaufort) en waait uit het noordwesten. Windvlagen tot 35 km./uur zijn mogelijk!

Vanavond en in de nacht naar dinsdag is zwaar tot geheel bewolkt. De temperatuur daalt naar een minimumwaarde van circa 5 graden Celsius bij een zwakke westenwind (2 Beaufort). Dinsdag 5 december wordt zo goed als zeker een droge dag. In Barendrecht is het in de vroege ochtend nog geheel bewolkt. In de loop van de ochtend gaat de zon flink schijnen. De middagtemperatuur is opnieuw circa 9 graden Celsius. Er waait een zwakke tot matige west-zuidwestenwind, windkracht 2 tot 3 Beaufort. Ook Pakjesavond verloopt droog met brede opklaringen.

Ook woensdag en donderdag is het vrij zacht met maxima van circa 8 graden Celsius. Woensdag is het zwaar bewolkt, maar overwegend droog bij een matige zuidwestenwind (3 Beaufort). Donderdag wordt herfstachtige dag met veel regen in de middag en avond en overdag veel wind (5 tot 6 Beaufort), windstoten tot ruim 80 km./uur zijn mogelijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Barendrecht? Gratis abonneren!